Galmheuvel 29 • 5685 AK Best • m. 06 421 102 50

Over mij

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Astrid Dillen, eigenaresse van Schoonheidssalon Heuveleind. Inmiddels alweer 12 jaar geleden startte ik met mijn zaak, waarna deze vooral via mond-tot-mond-reclame, snel uitgroeide tot het professionele bedrijf van vandaag. Ik doe mijn werk met heel veel plezier, vooral door de uiterlijke, innerlijke en fysieke resultaten, die mijn cliënten met grote regelmaat naar mij terugkoppelen. Ook het persoonlijke contact dat ik met mijn cliënten heb, maakt mijn werk leuk en heel afwisselend.

Huidverbetering is voor mij een belangrijk doel van de gezichtsverzorging. Daarnaast is het altijd weer erg mooi om balans tussen lichaam en geest te verbeteren. Om dit te bereiken heb ik me gespecialiseerd in het geven van diverse massages (zie link massages), waardoor de door mij gegeven behandelingen zich onderscheiden in vergelijking tot behandelingen bij andere salons.
Het geeft mij een heerlijk gevoel en positieve energie, om te horen en merken dat de cliënten uitkijken naar mijn behandelingen en als herboren weer huiswaarts gaan.